Skapa den verklighet du vill ha genom dina drömmar

Dina drömmar kan skapa den verklighet du vill ha. Som jag har skrivit tidigare i bloggen är vår hjärna fascinerande. Bland annat genom att den inte alltid kan skilja på vad som är verklighet och vad som är fantasi. Detta kan vi dra nytta av genom att till exempel tillåta oss att drömma om någonting vi längtar efter. Att identifiera våra drömmar är första steget till att det kan bli verklighet. Så fort vi börjar synliggöra och sätta ord på det vi önskar börjar hjärnan omedvetet arbeta för att nå det.

Skriv ner dina drömmar och skapa den verklighet du vill ha

Skriv ner dina drömmar och du kan skapa den verklighet du vill ha. Anteckna allt som du kommer på att du önskar dig. Ta med allt du skulle vilja göra, allt du skulle vilja bli, allt du skulle vilja äga och varje plats du skulle vilja resa till. Skriv ner om det är några nya människor du skulle vilja lära känna, om du vill flytta, gå någon utbildning, byta yrke eller köpa ett djur.

Skriv allt som kommer upp. Det behöver inte skrivas i någon speciell ordning och det finns inget som är för stort eller för litet.

Kom i håg att du kan skapa ditt liv, det liv du vill ha, oavsett hur det tidigare har varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.