Vi drar till fjällen!

YES!!! Nästan på dagen 4 månader sedan jag stelopererade ländryggen och ett av mina mål, förutom att bli smärtfri, har varit att kunna ta mig upp till vår fjällstuga. Nu är dagen här, och jag har klarat det. JIPPI!! Den största utmaningen är bilkörningen så jag har bokat ett hotellrum efter halva vägen i en liten ort i Norge. Har sagt till barnen att det blir en utflykt i sig.

Jag har ingen aning om hur det kommer att gå och jag är väldigt rädd för att orsaka ryggen skada. Jag har naturligtvis stämt av med min fantastiska sjukgymnast på IFK kliniken och jag kommer inte ta några risker. Ändå är jag rädd. Rädd för att få den extrema smärtan tillbaka. Jag tränar mycket mentalt kring detta med min rädsla och hur jag ska hantera den. Jag skriver ner och synliggör vad rädslan handlar om och ser sedan till att jag ställer den lite åt sidan genom att säga ”stopp” när den dyker upp ibland för att den inte ska ta överhand.

Så nu drar vi till fjällen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.