Är det så lätt att prestera smart?

Både ja och nej får vi nog svara på den frågan. Ja är svaret när du fått upp rutinen för att ta hand om dig själv, tränat för att kunna stå upp för dig själv och lyssna till vad du behöver. Nej blir svaret innan du fått upp rutinen eftersom risken då är stor att du inte tar så schysta beslut gentemot dig själv om vi utgår från ett välmåendeperspektiv.

Jag har jobbat med mig själv i jättemånga år med detta och vill verkligen säga att när du ska börja med att få in en rutin kring att börja prestera smart behöver du sätta ett realistiskt mål med vad du ska göra. Risken är annars väldigt stor att du går all-in en period och inte orkar hålla det och då är det inte längre lätt att prestera smart.  Och även när jag har rutinen så har jag naturligtvis dagar när det inte fungerar så bra. Det är då rutinen blir än mer viktig, för jag vet att om jag fortsätter så blir det bra igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.