Skriv ner höjdpunkter med familjen

Skapa motivation och välmående genom att skriva ner höjdpunkter med familjen. Jag och barnen berättar på kvällarna för varandra det som vi har tyckt varit dagens höjdpunkt (er). Självklart lyfter vi sådant som varit jobbigt också, om det varit något sådant. Det viktiga att lyfta sådant som varit bra är att det är lätt att glömma dessa saker annars. Det är lätt att dagarna bara rusar på.

Höjdpunkter på en glädjevägg

Ta fram lappar och skriv ner sådant som varit bra. Ni kan välja att t.ex. göra det flera gånger i veckan eller ta en dag i veckan där ni pratar igenom vad som fungerat bra i familjen. Det behöver inte vara några jättestora saker utan det kan vara en middag som varit en höjdpunkt för familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.