Ny löprunda

Jag var, som jag skrev sist, lite sämre i ryggen innan jul. Nu har det tagit enorma steg framåt. Var uppe i fjällen under jul och kunde helt obehindrat åka längd och utför. Efter ledigheten har jag nu försökt undvika att boka in mig på längre möten och konferenser. Jag förstår ju att det inte alltid kommer att gå, men om det går så ska jag försöka ha det så en period till.

Fick på grund av smärtan i höstas lägga ner löpningen och det har känts helt okej. Jag har helt enkelt fått arbeta med andra målbilder. Självklart kan det komma en liten känsla av ledsamhet när jag hör andra boka terränglopp, men det går snabbt över för jag är så tacksam att jag inte har den smärtan som jag hade innan operationen.

I dag har jag klarat av en löprunda blandat med powerwalks. Varje ”löpsektion” var 5 minuter. Totalt sprang jag 25 minuter. Känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.