Så här några veckor efteråt…

Operationen har gått jättebra. Några timmar efter operationen var jag uppe och gick med en sköterska och dagen efteråt fick jag åka hem. Kände inte så mycket smärta alls då för jag hade så mycket smärtstillande tabletter i kroppen. Har nästan tyckt att den ”groggy-känsla” jag fått av tabletterna har varit värst. Ja, om jag då bortser från att barnen för första gången i sina liv fick magsjuka….Det var en utmaning att torka spyor nyopererad i ryggen kan jag säga.

Jag har följt mitt rehabprogram fullt ut. Jag har varit ute och gått korta promenader tre gånger om dagen. Jag är tacksam över att ha fått sällskap av min ex-mans tjejs hund Gaspar. Han är 11 år och väldigt trevlig. Sedan har jag gjort några bålövningar och benböj och nu ska jag få börja göra några övningar med vikter på gymmet. För mig är det mentalt utmanande att inte kunna konditionsträna mer än att gå promenader. För någon annan skulle inte det bekomma alls. Det sitter helt i huvudet och i våra tankar. Jag skriver därför ner i min reflektionsbok varje kväll att det är helt ok att känna som jag gör och att jag snart kommer att kunna göra det.

Jag är så tacksam för denna operation. Även om jag är väldigt begränsad ännu så känner jag på mig att det kommer att bli toppenbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.